top of page

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN.

Vacsy !

Inderdaad met een uitroepteken, wij bezitten het vacuüm apparaat en dit is ONMISBAAR in ons huisgezin, altijd verse boterhammetjes en geen afval meer, wij raden dit aan iedereen aan,wij gebruiken dit al meer dan 10 jaar zonder enige hapering, echt een must in ieder gezin !

 

Rotthier-Velders Ronny

ons motto is kwaliteit aan betaalbare prijs, vacsy kan hetzelfde motto gebruiken. Het systeem is snel, efficiënt en betaalbaar. Wij gebruiken het om onze verse vis een langere en betere versheid te geven, te marineren, indien nodig ook in te vriezen, waarna je het ook nog gemakkelijk kan portioneren.

 

Raf & Michel - Restaurant De Markt, Nieuwpoort

Mijn keuken kan niet meer zonder,

En er kan veel meer in mijn diepvries!

Vacsy: een eenvoudig maar professioneel apparaat voor een correcte prijs. Heb intussen al heel wat vrienden blij gemaakt met het uitlenen van mijn toestel. Telkens komt de vraag waar ze dit kunnen kopen. De website is dan het aangewezen adres.

 

Freddy Suy

Ik ben een fervent gebruiker van mijn maatje de vacsy.

De kaasstolp gebruik ik voor mijn brood elke dag vers te houden, maar het is ook heel handig om mijn verfborstel tijdens de verschillende verfbeurten 'vers' te houden.

Ik bewaar de 'oudere' vacsy zakken en doe bij het schilderen de natte verfborstels erin en trek ze dat vacuüm.  Zelfs na 6 maanden kan ik deze terug gebruiken.

 

grtjs van een believer

 

Benny Biets

Nous nous connaissons, nous nous sommes rencontrés en Espagne, a Damme, et sur plusieurs salon à Bruxelles.

Je suis enchantée de vos produits, machine pour mettre sous vide, les plats, vos plastiques, tout est d'une parfaite qualité! Cela est si rare! Encore merci et au plaisir de pouvoir venter vos produits!

 

À bientôt,

 

Catherine et Jef

Ik heb de Vacsy Vacuummachine gekregen als Kerstkado van mijn neef en zijn vrouwtje. Toen ik mijn kado opende was ik blij verrast maar had er mijn twijfels bij of ik dit vaak ging gebruiken.

Maar jawel hoor, ik kan niet meer zonder, al mijn zelfgemaakte gerechten zoals soepen, sausen en pasta's worden allemaal vacuüm getrokken. Ook groenten en vlees gaan in de juiste porties de zakjes in.

 

Bedankt Vacsy om mij het leven gemakkelijker te maken en orde te scheppen in onze diepvriezer.

 

Ann Vanhagendoren

Wij hebben al vele jaren een Vacsy vacuüm machine en die wordt toch wel bijna dagelijks gebruikt in de keuken. Een goed voorbeeld zijn de koffiebonen: we hebben een espresso automaat en die koffie is heerlijk. Cruciaal hiervoor zijn de goede koffiebonen die we bewaren in een Vacsy pot, zodat hier het aroma tot de laatste boon behouden blijft en niet als geurstof in de keuken vervliegt.

Over geur gesproken, dank zij de Vacsy blijven de oude kazen waar we van houden perfect in de koelkast, zonder de rest te besmetten met de toch wel sterke aroma’s.

Wij zijn ook jagers en willen derhalve ook het hele jaar door van onze vangst kunnen genieten. Door de Vacsy zakken zit er nooit ijs op de binnenkant van de zak en is het vlees maanden later nog steeds als na de vangst, heerlijk. Onvermijdelijk zit er wel altijd ergens een scherp kantje aan een bot van een stuk vliegwild, maar dat stelt voor de sterke Vacsy zakken nooit een probleem. En geloof me als je een volledig Hert wil invriezen zit je al gauw met 70 zakken, maar dat trekt hij tot de laatste netjes luchtledig zodat we het hele jaar door vers gezond zelf geoogst vlees kunnen genieten.

Soms gaan de zakken er flink door maar er is toch wel heel regelmatig een actie zodat je toch een leuke prijs krijgt en steeds correcte snelle levering.

 

Als het goed is, moet het gezegd worden

 

Guy Van Olmen

Tevreden klanten doen ons hart smelten. Een wederzijds respect en een snelle, eerlijke service zijn twee noemers die wij hoog in het vaandel dragen.

 

U geloof ons niet?

Contacteer ons voor een demo

Ik ben super tevreden over mijn Vacsy-vaccuummachine. Ik kan zeggen dat het leven héél wat eenvoudiger geworden is. Nu en dan kopen we enkele hoevekippen om dan in te leggen in de vriezer. Vroeger moest dit gebeuren in een gewoon zakje dat dichtgeknoopt werd. Nu wordt dit in een vaccuumzak -vaccuum getrokken en geseald, met als gevolg dat de kippen langer kunnen worden bewaard, geen ijsafzetting(kristalvorming), veel vlotter ontdooien. Voor andere vlees of vis soorten dewelke we invriezen, zijn er dezelfde voordelen

Het toestel is misschien voor velen nogal duur in aankoop, maar ik kan bevestigen dat ik dit toestel al zeker en vast heb uitgewonnen door het eten (voor de frigo, vb kaas, groenten, fruit, boter,...

 

Frank

Dit apparaat is gewoon een must in huis of op het professioneel gebied. Product van top kwaliteit.

Wij werken nu reeds heel wat jaren met jullie toestel.

Het wordt in onze zaak gebruikt op een dagelijkse basis.

De service die jullie bieden is gewoon excellent. In al de jaren werd elk klein euvel , ook al was dit te wijten aan normale slijtage steeds door jullie vervangen of gerepareerd en dit zonder kosten. Nergens vindt men deze service. Wij kunnen zonder aarzelen jullie produkt aan eender wie aanbevelen. Het is gewoon in zijn segment het beste toestel met de allerbeste service.

Wij zullen nog jaren trouwe klant blijven en mochten al onze leveranciers van toestellen op deze manier werken het leven zou veel eenvoudiger zijn.

 

Chef Patrick Stevens - Restaurant Hocus Pocus

Ik raad iedereen de vascy aan! Het is superhandig in gebruik, ziet er goed uit en wij gebruiken het wekelijks!

Mijn keuken kan niet meer zonder!

En er kan veel meer in mijn diepvries!

 

Decaestecker Sofie

Eerlijk, ik gebruik hem elke dag en verpak nu werkelijk elk product luchtdicht met de Vacsy.

Het bespaart me niet alleen ruimte in mijn diepvriezer en frigo, het geeft me ook de zekerheid dat ik het voedsel er later in perfecte staat zal  kunnen uithalen ongeacht hoelang ik het bewaard heb!

Ik vergeet nu zelfs dikwijls een datum te noteren en ben nog nooit teleurgesteld geweest achteraf.

Neen, ik zou dit Vacsy-apparaat voor geen geld meer willen missen.

 

PS. Ik vind ook de demo’s door Vincent op beurzen zeer aangenaam en duidelijk en ook plezant.

 

Met vriendelijke groetjes,

 

Mevrouw Chris De Graef.

De service nadien...niet onbelangrijk ...

is 200 % !

Ik was het moe om elke dag tijd te verliezen in de winkel om aan te schuiven voor verse vleeswaren, groenten of fruit.

SInds ik de vacuum pomp van Vacsy gebruik, en alles bewaar in de leuke, mooi ogende glazen potten, kan ik elke dag genieten van verse eetwaren, die ook nog eens langer bewaren !!

Ook bij het vacuum trekken en invriezen van de bereidingen heb ik heel wat meer plaats in mijn diepvriezer.

Ik had  een tijdje later een klein technisch probleempje met een haperend slotje, ging naar de winkel in Knokke en werd onmiddellijk geholpen. Ben zeer tevreden.

 

Geertrui

Ik heb de Vacsy Vacuummachine gekregen als Kerstkado van mijn neef en zijn vrouwtje. Toen ik mijn kado opende was ik blij verrast maar had er mijn twijfels bij of ik dit vaak ging gebruiken.

Maar jawel hoor, ik kan niet meer zonder, al mijn zelfgemaakte gerechten zoals soepen, sausen en pasta's worden allemaal vacuüm getrokken. Ook groenten en vlees gaan in de juiste porties de zakjes in.

 

Bedankt Vacsy om mij het leven gemakkelijker te maken en orde te scheppen in onze diepvriezer.

 

Ann Vanhagendoren

Beste Vacsyteam,

 

Ik kan alleen maar lovende kritiek over jullie producten.

Ik werk al meer dan 10jaar met het vacumapparaat en ben nog steeds zeer tevreden, ook van de glazenbokalen en deksels

 

Lea Willems

bottom of page