top of page
LA DANZA
REPAIR ANTI-AGE

Een intensieve anti-verouderingsbehandeling die SOJABOON-EIWITTEN en CERAMIDEN combineert om de collageen- en elastinesynthese te stimuleren en tegelijkertijd stevigheid en elasticiteit te bieden. Een essentieel complex dat het celvernieuwingsmechanisme verbetert voor zichtbaar verminderde fijne lijntjes en rimpels, waardoor de gezichtscontouren voor jonge, mooi ogende huid opnieuw gedefinieerd worden.

Een comfortabel gevoel van gehydrateerde en gevoede huid is verzekerd met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke BORAGE-, MACADAMIA-, SWEET ALMOND- en ORGANIC PRIMOSE-oliën.

Voel een geheel nieuwe sensatie op je huid - ervaar een onvergetelijke vernieuwing.

danza-repair-anti-age.png
LA DANZA
AGE DEFENSE SERUM

Een krachtige mix van vochtinbrengende bestanddelen en antioxidanten, om uw huid te voeden en aan te vullen. Beschermt tegen oxidatieve stress die wordt veroorzaakt door een moderne levensstijl. Stimuleert de stofwisseling van de huid en helpt het verlies van vitaliteit en stevigheid te herstellen, terwijl het de ruwheid verbetert en rimpels vermindert.

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat het de cellulaire regeneratie stimuleert, ORGANISCH LIPACTISCH INCA INCHI® vermindert ontstekingen en geneest irritaties van de huid, herstelt de organisatie van de huidbarrière en epidermale elasticiteit. HYDRASALINOL - een natuurlijk ingrediënt gewonnen uit de Salicomia-plant, aangetroffen aan de Middellandse en Atlantische kust, versterkt de hydrolipidebarrière en vermindert trans-epidermaal waterverlies.

danza-age-defense.png
bottom of page