top of page
ONZE KLANTEN ZIJN ONZE GROOTSTE FANS.
 
WIJ VERKOPEN GEEN GEBAKKEN LUCHT.
001-employee.png

S. BIERMANS

De Therapy Air geeft een zaaaaalig en zuiverend gevoel
ik ben er super content mee

001-employee.png

B.L.

Ik wil jullie graag even zeggen dat mijn ademproblemen sinds de aankoop van uw toestel, zo een zestal maand geleden, volledig zijn verdwenen. Ik ben als het ware aan een totaal nieuw leven begonnen.

001-employee.png

E. SEVENS

Ik heb sinds enkele maanden het toestel Therapy Air aangekocht via internet. Ik was dringend opzoek naar een luchtreiniger voor mijn Astma.  Ik kon het niet langer meer houden zo, tot ik dit product ben tegen gekomen. Ik ben zeer tevreden over dit product. Sinds dat ik dit product heb aangekocht is de druk van mijn longen weg, heb zelfs mijn puffer  1x maar nodig per dag, dit is dus een echte vooruitgang. Bedankt he mensen .

001-employee.png

P.PULINCKX

Ici je donne mon opinion sur le Therapy Air Ion;

Que dire : depuis l’arrivée de notre therapy Air Lon (qu’on a surnommé Sein Esprit), notre vie au quotidien, jour comme nuit, a radicalement changé, plus d’éternuement, plus de poussière en stagnation en permanence, bref, vu notre métier, nous ne pouvons que le conseiller à nos clients.

 

Nous ne pouvons plus imaginer notre vie sans 😊

001-employee.png

F.E.

Op aanraden van mijn zussen (die beiden al klant zijn) heb ik een Therapy Air toestel bij jullie aangeschaft. Ik had nochtans al twee luchtverversers van een bekend stofzuigermerk, maar het Therapy Air toestel is toch van een andere (betere) categorie. Ik ben ook zeer tevreden over de snelheid van jullie service.

bottom of page